Körd

Hej!
Handicappad eller inte, idag bröt jag läkarens råd och körde bosse, jag kunde inte hålla mig borta helt enkelt och man behöver inte 2 händer för att köra min ängel<3
Igår skulle jag varit på styrelsemöte men eftersom jag inte kan köra bil så gick ju inte det.. Då tog jag och följde med Marina till jägersro som hästskötare. Hon behövde ju någon att hålla i hästen när hon vägde in. En 3:e plats blev det, han gick super!
Blir Jägers på Tisdag igen då Toddy startar! :)

Banjobb

Hej hopp
Varit på banan igår, fick hjälpa mamma lite (inte för att jag kan göra så mkt). Toddy gick jättebra, var hemskt nöjda med honom. Solan blev lite trött, är inte rikigt startklar än.
Toddy klar för banan :)


Imorgon ska jag in till sjukhuset för en röntgen, hoppas allt går bra :)

handicappad

Hej ala!

Ni kanske undrar vart jag tagit vägen? Så här är det att jag har brytit handleden och har bara en hand att skriva med.. Som ni förstår kommer bloggningen läggas lite på is ett tag, hör av mig när jag kan använda båda händerna igen ;)

vi hörs! kram

Kareoke!

hej

Hade en jättetrevlig dag med Marina (till största del i en bil till och från mantorp). Fick se att Sherdil kan bli farlig i framtiden ;)

Idag är det alla hjärtans dag, och personligen hatar jag denna dagen, har aldrig friat denna dagen (singel el upptagen spelar ingen roll där!) Spenderat mesta dagen i stallet. Blev ju mockning  och sådär som vanligt på fm och sedan skulle pållarna in för att vaccineras.. :) Blev lite springande där då de på lösdrift åxå skulle in. Sedan blev det att kolla på Valentines day, en av de 2 traditionerna jag har på denna dag. Den andra är att träffa chatrin men det var ju lite svårt då hon är i Australien, blev dock en skypedejt!

Hade tänkt köra hulliganen åxå idag men så blev inte fallet då det krockade lite med vaccination och sedan var jag slut då jag knappt sovit inatt och de som känner mig vet att det inte är en bra idé för Jennie!! Somnade på farmors och frarars soffa under kvällsfikat så nu är jag superpigg, sjunger kareoke med kära syster och hennes kompis Linn :) Men vilka amatörer!! kan ju inga sångtexter alls! :O ;)Med frihet kommer ansvar!

Hej!
Idag börjar allvaret för mig och Malin, vi har ett stort hus, en hund, 2 katter och 11 hästar att se efter ensamma nu. Kanske inte så farligt, vi är ju vana vid det mesta men morgorna brukar ju mamma ta hand om, utsläpp och det alltså, vi får se hur det kommer att gå.. :)
Var på stan idag och fixade en liten present till lilla Marina som fyller 25 år på onsdag :) Sedan var det ut till travet och årsmöte för Kalmar ponnytravare! Med det avklarat är jag helt slut!  Blir tidigt i säng ikväll, ska upp tidigt imorgon och fixa stallet, för sedan har jag lovat Marina att följa med till Mantorp, blir en liten roadtrip iaf, även om det hade varit bättre med en häst och 2 tjejer till! :)
Ha det gott!

fredagsmys

Hej!
Kan glädja folk med att jag har varit rikigt pigg denna kväll, så på bättringsvägen tror jag :) Behövs ju nu när mamma och pappa åker utomlandds, Malin kan ju inte ta hand om allt själv.. :)

Har spenderat kvällen med famlijen, ätit goa mackor som mamma fixat ihop och semlor, allt detta medan vi såg Eat, Pray, Love :) Värd att se för er som inte har sett den, tycker dock att första gången var bäst. Det enda som kunde ha gjort kvällen bättre var om jag hade kunnat känna någon smak ;)

mackorna, med ruccola, vitlöksost, brie, kyckling, räkor gruka och tomat. Här snålade vi inte ;)

fortfarande sjuk..

Hej alla!
Dåliga uppdateringar men jag är sjuk så det finns inte så mycket att säga... Spenderat dagarna med oändligt många avsnitt av How I Met Your Mother, nerbäddad i sängen... Måstee säga att jag är på bättringsvägen för idag har jag känt mig lite sådär uttråkad, skillnad mot dom andra dagarna då jag inte orkat ett skit.. Inte ens plugga, hjärnan är avstängd så det är troligen bäst att skjuta på tentan på lördag, om jag inte mirakulöst kan plugga hela dagen imorgon ;)
Lite nyhter om hästarna som jag snappat upp från utevärlden: Solan var ingen hit i provloppet i onsdags, kändes tråkig och tog inte tag ordentligt så det blir ingen start på Kalmar nästa vecka utan vi får vänta lite med henne.. Prestige visade sig vara lite svullen i en kota fram, om det inte går ner snabbt blir det en strykning till på måndag... inge vidare med andra ord... Men vad är det dom säger? trav är trav ;)
Ha det gott

sjuk

hej alla!
Jag har lyckats gå och bli sjuk! Nu när jag behöver plugga som mest åxå, fantastiskt! Kännert mig som er rikigt karl, så mycket klagar jag över mitt nya tillstånd..! Var ute och körde hulli för att jag lovat mamma att göra det idag och jag orkade knappt bära in selen i selkammaren efteråt, bra Jennie ;)
Lite goda nyheter har jag iaf, Prestige ska starta på mantorp på måndag! Evelina ska rida honom. Och kära Marina ska starta sin Sherdil i samma lopp så det blir en liten roadtrip med oss 3 och Malin åxå :) Mamma och pappa är ju iväg den veckan så vi får åka iväg själva :)

Travet

Hej!
Var lite seg i morse, mitt uppdrag som fyllechaffis blev hela 2 timmar långt! och jag som var trött redan vid 8 igårkväll ;) Fick iaf lite jäger som tack för besväret.. :)
Största delen av dagen gick åt på travet. Jobbade i vinnarciekeln. Toddy var ju struken, han har gjort något med svansen/ryggen som var väldigt konstigt, han hade grym ont och man fick knappt komma nära hans bakdel. Prestige skulle startat i amatörloppet med Dennis som kusk men i starten blev vagen påkörd så illa att ena hjulet vek sig. Dennis hamnade på marken och prestige snurrade runt, runt tills det att han kom loss. Skentur och så blev han struken... Han var jättenära att springa rakt in i ett annat ekipage åxå..Och Mamma och Malin som gått där inne hela dagen för det loppet.. :( Så vagnen är skrot, tömmarna sönder, kusken trampad på armen och hästen fick småsår efter sin lilla sprigrunda.. Har bara en sak att säga.. KOM IGEN! ska motgångarna alrdig sluta?

..

Hej!

Första tentan avklarad! Tyckte dock inte att det var så roligt att köra fram och tillbaka till kalmar idag.. USCH ett sånt väder! Har tagit det lugnt lite efter jag kom hem, tycker attjagvar lite värd det.. :) Nu blir det gladiatorerna med kära mor, Malin och pappa är på årsfest med fotbollsklubben, såjag blir fyllechaffis sen! :) Första gången tror jag..

Imorgon jobb på travet! Prestige startar, toddy får nog tyvärr strykas igen...

Torsdag

Hej!
Hade en rolig kväll igår! Blev lite mat på Athena och sedan Bowling, trevligt :) Marina söpade skiten ur oss medan Malin och jag kom på delad 2:a plats!
Simningen blev däremot inget bra, värsta pensionärstimmen, blev fast bakom alla äldre som simmade så mycket saktare än mig... Jag gav upp där ganska snabbt...
Stallet är nu fixat, hästarna  är inne och snart bär det av mot Farmor och Farfar, då kära farmor fyller år! :)
Malin och Marina på Athena :)

RSS 2.0