Picador

Spenderade gårdagen och halva dagen hos Eilna så jag var inte hemma när Picador äntligen dök upp igår kväll. Stor är han, hemskt söt åxå :) Verkar trevlig och go, sällskaplig lixom :)
Ser ni hur liten Malin ser ut? ;)

update

Hej!

Igår var det jobb som gällde, blev 5 hästar ridna, träningsvärk i axlarna idag. Känns inte så kul då det brukade vara piece a cake innan. Kanske borde jobba på det..

Satt också och klippte till lite av bilderna jag tog på mig och Solan. Hon åkte i söndags, när jag inte var hemma vilket känns konstigt, hon var lixom bara borta när jag kom hem...

Idag blir det ridning på schemat, tänkte ta hulliganen på en sväng och sedan ska jag till Carmody och hjälpa till att rida hans hagkompis. Får kämpa med att ta fram mina dressyrkunskaper, var ett tag sedan nu.. :)

Imorgon ska vi få hem en ny häst, en fransman, direkt från sitt hemland! Ska bli väldigt spännande :)

Delar med mig av en favoritbild på mig och Sola :)

I know that I've got issues But you're pretty messed up too Either way, I found out I'm nothing without you



Kärlek till Chatrin, skönt att han någon som är lika knäpp som mig<3

Och lite andra bilder från igår:

Lördag

Hej!

Har varit inne på banan idag med Zante och Wissan, helt ok får man väl säga. Zante kvalar på Torsdag.

När vi kom hem tog mamma lite kort på mig och Solan, min flicka åker ju imorgon och jag ville ha lite kort på henne.

Ikväll blir det hem till Jonatan för grillning och sedan blir det björkängen :)


gårdagen

Hejhej!

Hade en fullspäckad dag igår, skönt att få ha sånna ibland ;)
Började dagen med att ta mig till Marina, för att sedan bege oss in till skälby gård men Kazandra och hennes kompis Fanny. Väldigt mysigt :) Sedan blev det en snabbis på modehuset och vi avslutade dagen i stallet. Fick ju rida Marinas stjärna, Sherdil på en skrittur, hon ville ha sällskap första gången hon red Flash :)
Senare på kvällen blev det stan och utgån för Malin och hennes kompisar, jag ställde upp som fyllechaffis. Det var dock rätt dött i stan så dom tröttnade ganska snabbt.

Kazandra och Fanny ville hjälpa till att bära lite :)
Fanny
Måste bara berätta att ett av dessa fåren (hagkompisar med Marinas hästar) gick rakt under magen på Sherdil! Syna att man inte fick det på kamera ;)

Farfar 80år!

Har spenderat al min lediga tid åt att vara hos farmor och farfar, då den sistnämnda fyller 80 idag! Stort grattis älskade farfar <3
Gammal bild, farfar med Fredrik och farmor med Andreas

Måndag

Idag satte vi vår 1åring, bubba, i vagn! det var en duktig pojk det, brydde sig inte det ninsta om vagnen. Fotsätter det så blir jag lycklig! :)

Imorgon åker Rezze upp till Boden, då han blivit såld dit. känns lite sorgligt, dels att han är såld och dels för att han ska så långt bort! Men det känns iaf bra men människorna och det är ju viktigast. Hoppas att någon liten flicka får lika kul med honom som vi har haft.

Det är inte bara Rezze som är såld, Solan ska också lämna oss snart, för att åka till Skövde. Personligen så svider det något otroligt, hon har ju varit "min" sedan hon var 2 år gammal, jag körde henne i premien, kvalade henne och har kört några lopp med henne och hon är ju så mysig. Orsaken till att vi säljer henne är dels för att vi inte kan ha hur mycket hästar som helst och dels för att det känns som om hon behöver byta miljö. Hoppas hon kan tända till lite och bli den stjärnan hon själv tycker att hon är! <3

Solan, finare finns inte<3
At some point you have to realize that some horses kan stay in your heart but not in your life.

What a feeling

Satt bakom denna rumpan igen, efter 2 veckors vila för hennes del. Kan säga att det var hoppigt och studsigt, gick undan vissa bitar men oj så härligt! Får en underbar känsla av att sitta bakom min lilla hulligan :)

Veckans ämne: min finaste sommarbild!

Jag har inte bara en favorit när det gäller  sommarbilder, hade troligen kunnat lägga upp hur många bidlder som helst.. så jag bjuder på flera helt enkelt! :)

Last Friday Night

Hade en fantastisk dag igår!! Tjejigt värre hos elina med sallad till lunch och buffyavsnitt. Sedan ledde kvällen oss till kära syster och utgång (eller ja, KM) med "småungarna" för att sedan hamna på studentpubben, där vi träffade lilla Kim! En av de roligaste dagarna på länge, helt klart! :)

Elina

Är inne i Kalmar idag för att spendera hela dagen med Elina, som åker hem till Nässjö imorgon.

RSS 2.0