Lördag

Hej!
Idag har jag varit dukig och städat hela huset! :) Sedan blev det att följa med mamma när hon körde intervaller, passade på och tog med Lackie och gick en runda.
Lite uppdatering om hästarna; Hulliganen kändes bra på banan idag, mamma optimistisk och siktar mot kval om någon månad. Solan hade lite dåligt humör men tog i bra när vi provade norsken på henne! Spännanade på Tisdag, 2140 är dock inte hennes distans. Prestige var vi åxå nöjda med idag, bra intervaller och var inte märkvärdigt trött efter. Alltså en bra dag om man sammanfattar :)
Kollat på gladiatorerna innan ikväll, kul. Vi satt verkligen och spända inför hinderbanan, försökte heja fram våra favoriter! Nu väntar jag på Slummdog milionare, fantastisk film, har sett den en gång innan men sevärd är den iaf :)
Ha det! :)

tjejkväll!

Har nyss varit och lämnat bort min kära lilla ponny till Bella, som har erbjudit sig att ta hand om honom tills det att jag blir bra i min hand. Min duktiga lilla montéryttare är guld värd! :)
På eftermiddagen hann jag åxå följa med mamma in till travet för lite provstarter med startbil för Toddy, som startar på Tisdag. När bilen släppte hamnade han i dödens och låg där hela vägen in till upploppet, då han spurtade förbi ledaren och vann, strax under en 19 tid. Hoppas han sköter sig lika fint på tis, vilken kapacitet den pållen har! :)
Hade hemskt roligt igår! Annordnade myspys på verandan, var skönt att sitta ute invirad i filtar. Det blev film, chokladfondue och drinkar! och en massa prat åxå, såklart! Helt klart lyckad tjejkväll :)
Mys att sitta ute!
Strawberry daiquiri, supergott!
När vi fryser om händerna tar vi till värmeljusen ;)

nostalgiskt!

Var inne på bilddagboken, första gången på flera år tror jag.. Tänkte spara alla mina bilder på datan. Hittade massa gamla goa bilder så här bjuder jag på en liten noastalgiklick ;)
Gud vad jag saknar mitt långa hår!

igår

Igår var det besiktning av bilen som gällde, och den gick igenom! puh, slipper man bry sig om den mer :) När jag redan var i stan blev det en tur med Elina, käkade glass, gick och snackade massa skit. Alltid lika trevligt :)

Idag håller jag på med städning och gör i ordning för ikväll, då så fort jag kommit hem från styrelsemötet kommer hit för en liten tjejkväll! Ska bli kul, vi ses ju inte särskillt ofta.. :)
Bild från valborg 2008, jag och fina nadja! :)

Grattis!!

Grattis pappa!! <3

Igår

Gårdagen börjades ute i solen, låg på en filt i det fina vädret och bara njöt, fantastiskt! Sedan åkte mor och jag ner till karlskrona för att handla lite :) Fick mig en ny leksak, nämligen en juicepress! På kvällen blev det travet för att hejja på Marina när hon red lopp, det blev en 6:e plats och nytt rekord :)
Dum dum var med och gnällde lite ;)
Malin & Sandra kom förbi
Leksaken!! :D

Bowling

Idag drog jag och syster yster till Karlskrona för lite bowling, på vägen drog vi med oss kära Alex. Saknat den människan så det var hemskt roligt att få se henne :) Bowlingen gick väl lite sådär, inte lätt att vara handicappad ;) Hade iaf sjukt trevligt.
Kärlek<3

Nyinköpt!

Nu ska jag kunna göra riktiga drinkar hemma, på tisdag blir det Strawberry Daiquiri med kära Nadja! :)

Avgipsad

Hej!
Idag fick jag ta av mig gipset! Känns ganska skönt, men hemskt ömtåligt så nu kan jag glömma att mocka på ett tag... På det sättet känns det lite som ett steg fram, två bak. Ska dock bli skönt att slippa låna jackor som är vida i armarna! :)
Hästarna här hemma har åkt på en förkylning så det är lugna puckar som gäller i stallet tills det har lugnat ner sig lite.
Ha det! :)

Fredrik 25 år!

Hej hopp!

Jag lever! I fredags var jag och Elina hemma hos Sara för lite lunch och trevligt sällskap! Hade så roligt, tack tjejer! Ni är så fina <3

Igår var det min kära brors födelsedag, var och firade honom lite, trevligt! Gjorde kladdkakor till kalaset och jag fick väldigt beröm för det! :)

På tisdag åker gipset av! Känns skönt, även om uppträningen av musklerna kommer ta lite tid så är det iaf lite närmre att få rida och köra mina hästar :)

Lite bilder:
Hos Sara
Fredriks Kalas:
Sjungande!
Fam Olausson! :)
Min present till Fredrik, tavlor, tog 2 dagar för mig att göra, stolt! :)

Trav och lite mera trav

Hejsan :)
Var på jägersro igår med Toddy. Har har ju en förmåga att hoppa från start och så hade han åxå fått 2a spår på sin volt. Detta gjorde mig jättenervös och jag kunde knappt kolla på voltningen för jag såg att han verkade lite stirrig. När loppet gick igång så blev det ett par galoppsprång, men han ställde sig snabbt. Fredrik, som körde hästen fick ta kurvan väldigt försikigt för att inte åka på en galopp till och sedan var han ca 100 meter efter klungan.. USCH och fy tänkte vi då, skulle ju bli kval utan en godkännd start.. Men lilla Toddy kämpade hela vägen, kom ifatt klungan och avslutade som 5:a i mål, på tiden 19,1! Tror ni vi var slolta eller? Tänk att något så litet kan göra en så glad! Det är då man förstår varför man håller på med trav :)

Idag var det travet med Solan, som gick på rakan och Zante som fick sig ett banjobb. För solan är det sista jobbet innan starten på lördag! Känns rikigt roligt, hon fick spår 2 och är rätt startsnabb :)


Travet

Idag väckte mamma mig runt 9, jo tack 5 timmars sömn :) blir nog trött kväll ;) Hon ville ha med mig in till travet, hon skulle köra solan och toddy på rakan. Så det var bara att ta sig upp och se glad ut :) Tog med mig kameran, tänkte jag kunde fotta lite på lilla banan, blev några fin kort :)
S O L A
T O D D Y
Hittade åxå lite andra hästar på banan ;)
Ha det! :)

Marinas Fest!

Gårdagen bjöd på Marinas födelsdagsfest med go mat, kareoke och en hel del onyktra människor! Själv var jag spiknykter, vågade inget annat med min handled så man blev chaffis då :) Här kommer lite bilder från kvällen :) Vill tacka alla för en rikigt trevlig kväll!
kvällen i bilder! :)
K A R E O K E
Hmm... tyckte det var helt ok när jag tog korten, blev dock inte lika glad i att bli fottad ;)

RSS 2.0