Nyinflyttad

Hej!

Oj vad jag är dålig på att blogga då... :P
Delvis beror det på att jag har flyttat! :)

Nu har jag sovit min första natt i min nya lägenhet och det känns fantastiskt. Idag ska jag och kära Elin handla in lite saker som kommer behövas. Kommer bli så bra, så bra :)

Avpratad

Hej!
 
Efter skolan var jag och hälsade på Kim idag, han har nämligen flyttat in till Kalmar och jag var nyfiken på hur och vart han bodde. Väldigt trevligt måste jag säga, pratade gamla minnen och lite skit, länge sedan. Hade nästan glömt bort hur skönt det var att prata så fritt med en gammal vän. Underbart att prata av sig! Det fick mig att sakna alla andra fina vänner från gymnasiet! :)
 
Lite plugg har jag hunnit med sedan jag kom hem också :)
 
Imogron blir det jägersro med Hulliganen och Trollet, önska oss lycka till, det kan behövas! :P
 
Fina lilla Kim! :)

lite nytt

Tjo!
 
Jobbat idag. Det är väl det viktigaste jag har gjort idag. Det var ingen tid eller ork till hästarna sedan. Börjar bli jobbigt att vara trött hela tiden, inte riktigt normalt.
 
Imorgon är det skolan som gäller :) Blev förresten godkänd på min tenta som jag skrev för några veckor sedan, känns fantastiskt :D

fast! :)

En låt som jag har fastnat för! kan inte hjälpa det, får mig att känna mig så lätt på något sätt :)
 

tävlingsresultat

Hej
 
Gårdagen var ganska lyckad trots att våra hästar inte sprang in mer än en 7:e plats. Toddy galopperade nämligen inte, gick iväg lugnt och försiktigt och slutade på en 7:e plats. Picador blev 0:a på tiden 1.13,8 och blev då den snabbaste hästen vi någonsin haft i träning. Så dom vad duktiga i alla fall, snacka om att inte ha för höga förväntningar ;)
 
Nu blir det snart mys med Chatrin, som varit hemma från danmark denna veckan. Som vanligt har vi haft för mycket att göra för att hinna ses innan så vi får ta vara på kvällen! :)
 
Min fina vän <3

Skitspår!

Hej hopp!

Min tandvärk är numera historia efter 2 dagars besök hos tandläkaren. :)

igår blev det också sanden med Toddy och Prestige igår, dock skitspår. Och skitspår verkar vara det enda vi får nu för tiden, då vi Hulliganen fick spår 8 och Trollet spår 11 på Jägersro på Tisdag. Inget kul men det ska bli spännande med deras debut för oss :)


Lilla trollet

Bakat!

OMG jag har bakat bröd! känner mig väldigt duktig, gott var det åxå :) Ganska skön sak att göra eftersom jag var sjukt trött men inte kunde somna.. :)

Tandvärk

För någon månad sedan "tappade" jag halva min framtand och fick den lagad igen. I helgen började den pulsera och göra väldigt ont men klarade mig med voltaren. Men i natt kunde jag inte sova alls och fick en akut tandläkartid. USCH!! Har börjat rotfylla den nu och ska tillbaka imorgon, förhoppningsvis är allt över då. Det är verkligen inte mitt år!


Till Pappa!

Måste ju säga grattis till min kära far <3 Fina pappa har fått blommor choklad och trisslotter, antagligen precis som alla andra pappor ;) Nu blir det till farmor och farfar för lite middag. :)

Kvarsittning!

Igår var det kvarsittning på Sandra. Lärarstudenterna från Växjö var och hälsade på. Grymt rolig kväll, alla hade väldigt trevligt :)


 
 
 
 

Duktig Student

Idag har jag varit en duktig student. Tyvärr så betyder det att jag har varit en mindre bra hästmänniska idag och har inte ens tagit mig en till på mina änglar.

Började runt 07.30 med att jobba på gruppens powerpoint presentation som skulle redovisas. Riktigt roligt, vi skulle planera en pedagoisk aktivitet, våra barn fick plocka löv och lära sig om träd ;) Fortsatte med att komplettera powerpointen och ett gammalt arbete. Hann även börja på kursens avslutande uppgift, hoppas att jag blir klar med den på Fredag :) Så som sagt, en duktig student och det är ju alltid något.

Vår lärare sa ngt skrämmande idag, nämligen att vi redan har gått halva terminen! alltså en 16-del klar haha ;) Måste säga att jag har så fina klasskompisar, de får mig verkligen att känna mig uppskattad på alla sätt och vis. Kan ni fatta att dom tycker att jag är ambitiös när det kommer till skolarbetet? Har aldrig hänt innan så jag måste ju göra någonting rätt!

Nytt försök?

Hej!
Funderar på att börja blogga igen.. känner att jag saknar att få skriva av mig och sen är det ju rätt kul att kunna documentera sina handlingar. Orsaken till att jag slutade blogga var för jag inte fick någon respons från alla läsare så jag tröttnade tillslut. Därför ska jag bara koncentrera mig på att skriva för min skull. Jag menar bloggen handlar ändå om mig, och ingen annan.

Så vad har hänt sedan juli? Vi har fått en ny häst, Classic Toll. Riktigt fin, startar snart, det gör min fina hulligan åxå förresten, satsar på 20/11 med dem :) Prestige är tillbaka och numera friskförklarad och Bonso har kommit tillbaka igen. Pellan och Zante har fått nya hem. Det var kortfattat om hästarna.

Jag har börjat skolan igen, grundlärare, 4-6 och jag har så himla roligt! Skola, studentliv och nyfunna vänner gör livet fantastiskt men oj så stressigt!

RSS 2.0