Veterinären

Har en otroligt tråki dag, var på veterinärkliniken med Sigge och Zante. Fick höra att sigge inte kan fortsätta som travhäst, han hade svullnat upp så mycket i bakbenen på sista tiden så vi förstod ju att något inte var som det skulle. Tydligen har han en gammal gaffelbensskada som spöka och kan smälla när som hellst och på grund av det har han överansträngt sitt andra bakben så det också är nära att smälla... :( Så nu ska han vila i några månader för att vi sak kunna ge bort honom som ridhäst. Känns verkligen hemskt! Han är ju så mysig, har verkligen fastnat för honom under den lilla tiden han har varit här, synd att det skulle ta slut så snabbt.
Zante däremot var helt frisk! Han ska bara få vila en vecka eller så, för tydligen så är det lite växtverk. En lite lättnad i alla fall.
Sen när vi kom hem skulle vi ut och köra Toddy och Presteige, dom startar ju på fredag! Och när jag började trava toddy var han stock halt.. Han hade ju 38.2 när vi skulle köra ut och visst brukar det ju inte vara någon fara med det när dom har varit ute hela dagen men han har ju så låg temp. Vi närkte sedan att han pulserade, var varm och svullen i vänster fram. För att sedan hitta ett stort sår, som troligen är en sprucken hovböld. Så det blir ingen start för honom på fredag... Typiskt! Usch, när ska detta eländet vända?
Som dom säger "Misery likes company"

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din blogg/hemsida

Vad vill du?:

Trackback
RSS 2.0